виж Количката е празна

Цена:

Sony Xperia -Калъфи и Протектори

Добре дошли в секцията на icases.bg, която обслужва аксесоарите за всички модели мобилни телефони Sony Xperia. В тази категория са изложени най-новите модели  

кейсове, протектори, калъфи, стъклени протектори, на най-добрите цени – аксесоари пригодени за модели на Sony Xperia. В каталога може да намерите богата гама от продукти за протекция, детайлно описание на техните качества, функции, украса и цветова гама, материал за изработка и всички предимства, и ползи, които изброените продукти осигуряват за всеки модел на Sony Xperia. Атрактивните ценови оферти дават  възможност да изберете подходящия защитен аксесоар и да придадете завършен вид на любимата Xperia, според вашите естетически разбирания за красота и стил. Всичко това без да нарушавате работните качества и функционалност, които кейсовете, протекторите, калъфите и стъклените протектори осигуряват.

 

Следете за нашите онлайн оферти и специални предложения, опции за покупка и изберете най-подходящия аксесоар за защита, който ще пасне идеално на вашия модел мобилен телефон Sony Xperia.

 

Приятно пазаруване от екипа на icases.bg

Силиконов прозрачен кейс за Sony Xperia XA1

7,99 лв.

Черен силиконов Jelly case mat за Sony Xperia XA1 Ultra

11,99 лв.

Стъклен протектор за Sony Xperia XA1

7,99 лв.
5,99 лв.

Тефтер за Sony Xperia XA1

14,99 лв.

Силиконов прозрачен кейс за Sony Xperia XA1 Ultra

7,99 лв.

Ултра тънък прозрачен силиконов кейс за Sony Xperia XA 2 ULTRA

7,99 лв.

Промоция за Sony Xperia XA 2 Ultra стъклен протектор + ултратънък силикон

Нов
15,99 лв.
9,99 лв.

Зарядно за Samsung HTC Xperia Huawei Lenovo и др. LDNIO Бързо зареждащо

16,99 лв.