виж Количката е празна

Цена:

Lenovo –Калъфи и Протектори

Заповядайте в icases.bg, в секцията, в която са изложени всички аксесоари и приложения за всички модели мобилни телефони на Lenovo. Най-новите предложения за кейсове, протектори, калъфи, стъклени протектори, на най-добрите цени. В каталога ще намерите детайлно описание на всички продукти според качествата им; цветовото разнообразие и стил на украса; материал за изработка; защитните им функции и всички предимства, които аксесоарите за мобилни телефони Lenovo осигуряват. От посочените характеристики и техните детайли произлизат невероятно изгодни ценови оферти за кейсовете, протекторите, калъфите, стъклените протектори и всички други аксесоари.

 

Голямото разнообразие ще ви помогне да изберете най-подходящия и пригоден за вашия модел мобилен телефон Lenovo, за да се ползвате от предимствата и ползите на аксесоарите, но също така, да си осигурите външен вид, според вашите разбирания за красота и стил.

 

Следете за нашите онлайн оферти и специални предложения, опции за покупка и изберете най-подходящия аксесоар за защита, който ще пасне идеално на вашия модел мобилен телефон Lenovo,

 

Приятно пазаруване от екипа на icases.bg

Калъф Fancy Book за Lenovo P 2

13,99 лв.
9,99 лв.

Стъклен протектор за Lenovo P2

7,99 лв.
5,99 лв.

Калъф тип тефтер за Lenovo K5 Note

14,99 лв.
9,99 лв.

Класически Кожен Калъф за Lenovo Vibe C2

14,99 лв.

Ултра тънък прозрачен силиконов гръб за Lenovo P2

7,99 лв.

Калъф тип тефтер за Lenovo K5 Note

14,99 лв.
9,99 лв.

Калъф за Lenovo A6000 Тънък Прозрачен

7,99 лв.

Промоция Lenovo Vibe C2 стъклен протектор + ултратънък силикон

Нов
15,99 лв.
9,99 лв.

Зарядно за Samsung HTC Xperia Huawei Lenovo и др. LDNIO Бързо зареждащо

16,99 лв.