виж Количката е празна

Често задавани въпроси (FAQ)

  Кога ще бъде изпратена за доставка моята поръчка?

  Поръчките, които са направени в работни дни, до 16 часа, се изпращат за доставка на същия ден. Ако Вашата поръчка е направена след 16 часа, в работен ден, тогава тя ще бъде пусната за доставка на следващия работен ден. В случай, че направите своята поръчка в почивен ден, Вашата поръчка ще бъде изпратена за доставка от куриер на следващия работен ден.

  Как мога да пазарувам на едро?

  Ако желаете да пазарувате от icases.bg  на едро и да получите преференциални цени за Вашата поръчка, моля, свържете се с нас за повече информация.

  Как става доставката?

  Доставката се извършва с куриерска фирма, която носи пратката до посочен от Вас адрес на цена 5.00лв .

   

  Как се извършва плащането?

  Наложен платеж

  Наложеният платеж, все още е един от най-разпространените методи за разплащане. Плащането се извършва при доставка. Парите се дават директно на куриера.  Банков превод

  Разплащането се извършва по банков път. Изпращането на поръчката изчаква, до момента, в който парите пристигнат по сметката на търговеца.

  Плащане с PayPal 

  Как да направя поръчка ?

  За да направите своята поръчка на icases.bg , трябва да добавите продуктите, един по един, в количката за пазаруване. След това, трябва да натиснете бутона Kупи" и да попълните своите данни за доставка, актуален телефон за връзка, да изберете вида на  плащане  и да финализирате своята поръчка за да можем да я изпълним по най-бързия начин.

  Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
  неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас