виж Количката е празна


Калъфи и кейсове за телефони от icases.bg

Тук ще намерите страхотни предложения и богато разнообразие на всички аксесоари за мобилни телефони, с акцент върху различни модели калъфи, кейсове, стъклени протектори за вашите любими марки iPhone, Samsung, Xperia, HTC, Lenovo, LG, Alcatel,Asus,Meizu,Moto,Acer и много други.

 

Ние разбираме, че иновациите и новите технологии осигуряват на потребителите мобилни телефони с изключително качество, функционалност и елегантност. Нашите предложения са насочени към тяхната протекция, осигурена от също толкова добри и иновативни решения в изработката на калъфите, кейсовете и стъклените протектори – аксесоарите, които осигуряват перфектната защита.

 

Разгледайте каталога където са нашите изгодни предложения и ценови оферти, и намерете подходящият аксесоар, точно за вашия модел телефон. Следете за нашите супер промоции и разпродажби, и се възползвайте от специалните онлайн предложения.

 

Всеки протектор, кейс, стъклен протектор или калъф е описан детайлно, така че да дава адекватна информация за модела мобилен телефон към който е приложим. Това ви дава максимална информираност за качествата на продукта, каква защита осигурява, от какъв материал е изработен, в каква цветова гама, украса или щампа е издържан. Всичко, което е важно да знаете. 

 

Освен споменатите протектори, калъфи, кейсове, стъклени протектори, предлагаме още изгодни оферти за слушалки, карта памет, външни батерии, батерии за телефони, кабели, зарядни, богато разнообразие на аксесоари за всички любими и популярни марки мобилни телефони.

 

Приятно пазаруване от екипа на Postmobile.bg

ПРОМОЦИЯ -удароустойчив гръб+ стъклен протектор за Xiaomi Redmi 4А

ПРОМОЦИЯ -удароустойчив гръб+ стъклен протектор за Xiaomi Redmi 4А 15,99 лв.
12,79 лв.

Ултра тънък Прозрачен кейс за Xiaomi Redmi 4A

Ултра тънък Прозрачен кейс за Xiaomi Redmi 4A 9,49 лв.
6,39 лв.

Промоция Xiaomi Redmi 4A стъклен протектор + ултратънък силикон

Промоция Xiaomi Redmi 4A стъклен протектор + ултратънък силикон
Нов
15,99 лв.
7,99 лв.

Стъклен протектор за Xiaomi Redmi 4A

Стъклен протектор за Xiaomi Redmi 4A 7,99 лв.
4,79 лв.

Fancy Book калъф за Xiaomi Redmi 4A

Fancy Book калъф за Xiaomi Redmi 4A 9,99 лв.
7,99 лв.

Силиконов 3D кейс FUTERAŁ SQUISHY за НЕЯ за Xiaomi Redmi 4A

Силиконов 3D кейс FUTERAŁ SQUISHY за НЕЯ за Xiaomi Redmi 4A 19,99 лв.
11,99 лв.